Hímzett pólók és ingek

Hímzett pólók és ingek

Igen egyedivé tehetünk egy ruhadarabot hímzéssel. Legyen szó akár egy logóról, csapat névről, vagy csak egy kis mintáról, motívumról, monogramról.

Vannak olyan anyagok, melyek ne igazán szeretik a hímzést ilyen pl. a szatén.

Nagyon szép minták alkothatóak, de tény, hogy az egyik legdrágább dekoráció nem csak ruhaneműm, viszont az egyik legtartósabb is.

A hímzésnél az anyagot keretbe kell foglalnunk, vagy legalábbis valamilyen módod rögzíteni kell, hogy hímzés közben ne mozdulhasson el.

Nem mindenki szereti, és nem mindenki viseli el magán. Ennek több oka is van. A hímzéshez használnunk kell egy ún. hímzés alátét anyagot, mely nem vastag, de mégis ott van belül, ahol a ruhanemű a testtel érintkezik. Van, akit ez nem zavar, de van akit igen.

Egy ingnél hímezhetünk akár a gallérra is, ami nem csak cégek körében elterjedt és tetszetős, hanem magánszemély esetén is, ha olyan ismerősünk, barátunk, Párunk aki szereti az inget.

Vannak helyek viszont egy ingen ahova sajnos hiába is mutatna jól nem lehet hímezni, hacsak … nem varrás előtt kerül hozzánk az anyag. Ilyen hely pl. a mandzsetta és a zseb.

Ha már az ingről beszélünk megemlíteném a nyakkendőt is. Nyakkendő esetén ha nem zavaró, hogy a nyakkendő rétegei össze lesznek varrva akkor hímezhető, ellenkezős esetben sajnos nem.

A póló esetében is ügyelnünk kell, hogy a póló anyaga ne nyúljon meg, mert akkor ezzel nem csak a pólót tesszük tönkre, de a hímzés is csúnya, gyűrött lesz.

Leginkább közkedvelt hímzési hely a pólók háta, vagy galléros póló esetén a gallér. Mutatós, dekoratív. Itt persze a hímzendő felület eléggé bekorlátozza a minta nagyságát és milyenségét is. Logó, ha nagyon aprólékos nem igazán kivitelezhető.

A hímzett ruhaneműk ára egyedi, mert nagyon sok mindenből tevődik össze. Például a hímzendő minta mérete, grafika aprólékossága. Első lépésként mindig a hímző program készül el, ami megadja az öltésszámot. Ha ez megvan csak akkor tudunk neked árat számolni, ezért minden esetben tájékozódj rendelés előtt.

Küld el nekünk mire gondoltál és igyekszünk neked egy hozzávetőleges árat kalkulálni.

Fehér póló fluoreszkáló cérnával hímezve
Galléros póló névvel hímezve
Galléros póló hímezve tenisz labdával
Póló hátán nagyobb hímzéssel
Ing gallér monogrammal hímezve
Ing gallér és zsebkendő hímezve
Ing gallér hímezve
 
Chat  
Support Online
+

Kedves Látogatónk!

A hímzőgépünk sajnos jelenleg nem működik,
így ez a szolgáltatás meghatározatlan ideig nem elérhető!

Sajnáljuk igyekszünk mielőbb orvosolni!

Köszönjük megértésüket!