ÁSZF

Cégnév: Habaczeller Attila Ev.
Székhely: Budapest, 1214 Budapest, Bánya utca 13. 3/20 (A címen nincs lehetőség a személyes átvételre!)
Adószám: 69993677-1-43
Elektronikus elérhetőség: info@ajandek5l.et.hu
Telefonos elérhetőség: +36 20 565 2363  vagy 36 +30 403 4073  (10-19 óra között hétköznapokon)

A weboldalunk címe: http://ajandek5let.hu.

Az oldalon közvetlenül vásárolni nem tudsz, így ott adatokat nem gyűjtünk, regisztrációra, hírlevélre való feliratkozásra nincs lehetőség.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Egyedi készítésű termékeket forgalmazunk. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.
A megjelenített termékek e-mailben, üzenetben vagy személyesen rendelhetőek meg.
A szállítás költségét nem tartalmazzák.
Átvehetők futárszolgálat által kiszállítva előre utalással, utánvéttel vagy személyesen címünkön előre egyeztetett időpontban.
Áraink bruttó árak, az áfát nem tartalmaznak (AAM KATA).

Színhelyesség
– Törekszünk a tökéletes minőségre, de vannak színek, amelyek nem pontosan úgy néznek ki nyomtatásban, mint ahogy a megrendelő vagy mi azt a monitorunkon látjuk (ilyenek pl. az UV színek), illetve a monitorbeállításoktól függően elképzelhető, hogy a megrendelő sem pontosan azt a színt látja, amit cégünk grafikusa. Árnyalati különbségek lehetnek!

Amennyiben cégüknek fontos a színhűség, kérje ingyenes termékmintánkat, hogy a lehetőségeink ismeretében rendelje meg a kívánt terméket!
(Kártérítés vagy a gyártást követő vásárlástól történő elállás színhűségre vonatkozóan csak ebben az esetben érvényesíthető)

Elállás joga
– A rendelések lemondása e-mail-en vagy üzenetben keresztül történhet. A rendelések lemondása a látványterv elfogadásáig indoklás nélkül megtehető. Ezt követően a rendelés visszamondására csak az eladó nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód!
– Egyéb lehetőségekről itt olvashatsz, mert sose tudhatjuk, hogy mit hoz az élet … 

– A már elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: póló, kitűző, bögre, zászló, molinó, reklámtábla, egyéb szöveges/fényképes termék, stb).

Szerzői jog
– A beküldött szerzői jogvédelem alatt álló képekért az ügyfél vállalja a felelősséget! Habaczeller Attila Ev., mint az Ajándék5let tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy az elkészített látványtervet/terméket a referenciák közt feltüntesse. Igény szerint, az ügyfél külön kérésére nem tüntetjük fel!

Adatkezelés
– A levelezés során rendelkezésére bocsátott személyes adataid bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelésed teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.
– A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
– Adataid törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheted.

 
Chat  
Support Online
+