Tanúfelkérő

Mostanság igen nagy divat lett különféle ajándékokkal felkéri a kiszemelet célszemélyt, akit megtisztelnél a TANÚ feladatkörrel.

Nézzük tőlünk milyen Tanú felkérő ajándékokat rendeltek eddig, mert hát igen sok minden lehet.

Akár a kedvenc szeszes italára egyedi címke, kaparós sorsjegy vagy akár egy kedves karkötő vagy aranyos kulcstartó.

Különböző italokra egyedi, névre szóló matricák

A matrica ára 1.800 Ft/db.

Ha nem találsz olyan ital címkét amilyet te adnál ne ijedj meg … semmi sincs kizárva … lehet csak nem rendelt még senki … ÍRJ ÜZENETET és megbeszéljük

Az üvegről az eredeti címkét otthon könnyedén el tudod távolítani a következőképpne: szárazon amennyit tudsz szedj le, tartsd melegvíz alá és így a legtöbb esetben könnyen, fém dörzsi segítségével eltávolíthatod.
Az új matricát pedig, a rövidebbik oldalon a hátlapot (hordozó papírt) egy pár cm-es darabon távolítsd el és így könnyen illesztheted az üveg elején a megfelelő helyre, majd oldal lesimítva a már ragadós oldalt fixálhatod a matrica helyét és már nincs más dolgod csak a hordozót óvatosan húzva szépen felsimítani az üveg teljes felületére. (néhány képet segítségképpen felteszünk)

Mi is fel tudjuk tenni nektek, de ehhez kicsit kirándulnotok kell, mert mi már Szalkszentmártonban tevékenykedünk, de mindenkit nagy szeretettel várunk otthonunkban és egy finom kávé mellett megoldjuk a matrica gondot is.

Hogyan tudod megrendelni?
Jobb oldalt alul a messenger ikonra kattintva üzenetben vagy e-mailen írd meg nekünk a következő adatokat:

 • Tanú neve
 • Kinek a tanúja
 • Kiknek az esküvője
 • Mikor lesz az esküvő
 • Ha polgári és egyházi szertartásra külön lesz tanúd, akkor jelöld melyik személy hol lesz a tanú

  Az, hogy a felsorolt információkból pontosan mi is fog kelleni, függ attól melyik típust választod.

A megrendelt matricákat levélként küldjük. Elsőbbségi levél esetén 600 Ft, ajánlott elsőbbségi levél esetén 1.000 Ft a postaköltség.
Ajánlottnál van ragszám a nyomkövetésre, de nem kell egyiket se aláírni csak BEDOBJÁK a postaládába.

Kulcstartó

Kulcstartó ára a felhasznált alapanyagoktól függ, ezért kérlek írd meg nekünk mi a kívánságod és pontos árat akkor tudunk adni.

Üveglencsés kulcstartó, medállal és egy dísszel kívánság szerint  1.500 Ft-tól.
HA ettől eltérő kívánságod van szívesen adunk árat és készítünk el minta kulcstartót, hogy lásd tetszik e vagy sem rendelés előtt.

Kaparós sorsjegy

Felkerült a palettánkra nekünk is a kaparós sorsjegy. Mérete, kaparós felületek száma és a szövegezés csak tőletek függ (persze vannak korlátok azért), de persze, ha arra van igény, hogy tervezzünk nektek egyet az esküvő színeiben akár akkor ennek sincs akadálya részünkről.

Kedvelt a jegyespárok körében most, hogy a tanúkat és a koszorúslányokat is ilyen kis mókás, egyedi szöveggel ellátott kaparós sorsjeggyel kérik fel e megtisztelő feladatokra.

A 9*5 cm-es kaparós sorsjegyre felhasználható kaparó felület mérete 43*23 mm.
Lézetik ennél nagyobb kaparó felületünk is (70*50 mm és 90 mm-es szív) ezek természetsen az A6 méretü sorsjegyekre felhelyezhetőek (1 db).

Kaparós sorsjegy árak:

 • 5*9 cm.es, 1 kaparó felületes tanúfelkérő 800 Ft
 • 10*10 cm-es, 1 db 43*23 mm-es kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.000 Ft
 • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 1 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.500 Ft
 • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 2 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.800 Ft
 • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 3 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 2.000 Ft
 • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 1 db 70 mm-es arany téglalap vagy szív (arany, ezüst, piros) kaparó felülettel 2.000 Ft
 • 15*15 cm-es (SpecialWin) 1 db 70 mm-es arany téglalap alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 2.500 Ft
 • A6 méretű, kinyitható, több oldalon nyomtatott 1 db 70 mm-es kaparó felülettel (téglalap vagy szív) 2.500 Ft

Ha ettől eltérő méretet és kaparós felület db-ot szeretnél írj nekünk és szívesen adunk ajánlatot és készítünk látványtervet is.

 
Chat  
Support Online
+