Tanúfelkérő

Sajnos az utóbbi időben rengeteg kárt okozott nekünk a posta, így sajnos már nem áll módunkban felmatricázni nektek az italt és postán küldeni.

DE A MATRICA TOVÁBBRA IS RENDELHETŐ!!!!

Jobb oldalt alul a messenger ikonra kattintva üzenetben vagy e-mailen.

A megrendelt matricákat levélként küldjük.
Elsőbbségi levél esetén 600 Ft, ajánlott elsőbbségi levél esetén 1.000 Ft a postaköltség.
Ajánlottnál van ragszám a nyomkövetésre, de nem kell egyiket se aláírni csak BEDOBJÁK a postaládába.

Mostanság igen nagy divat lett különféle ajándékokkal felkéri a kiszemelet célszemélyt, akit megtisztelnél a TANÚ feladatkörrel.

Nézzük tőlünk milyen Tanú felkérő ajándékokat rendeltek eddig, mert hát igen sok minden lehet.

Akár a kedvenc szeszes italára egyedi címke, kaparós sorsjegy vagy akár egy kedves karkötő vagy aranyos kulcstartó.

Különböző italcímkék

A matrica ára 1.800 Ft/db.

Ha nem találsz olyan ital címkét amilyet te adnál ne ijedj meg … semmi sincs kizárva … lehet csak nem rendelt még senki … ÍRJ ÜZENETET és megbeszéljük

Az eredeti címkét otthon enyhén megkarcolva, melegvízzel a legtöbb esetben könnyen, áztatással, fém dörzsi segítségével eltávolíthatod.

Mi is fel tudjuk tenni nektek, de ehhez kicsit kirándulnotok kell, mert mi már Szalkszentmártonban, Csepeltől 60 km-re tevékenykedünk, de mindenkit nagy szeretettel várunk otthonunkban és egy finom kávé mellett megoldjuk a atrica gondot is … Vagy előzetes megbeszélés szerint Csepelen a Királyerdő úton vagy a Bánya utcában. Heti 1 alkalommal általában fent vagyunk egy fél napot, de ez legtöbb esteben a kora délutáni órákra korlátozódik. Ha tudsz jönni akkor oda, nagyon szívesen segítünk.

Amennyiben postai úton veszed át 600 Ft plusz költséggel kell számolnod!

Kulcstartó

Kulcstartó ára a felhasznált alapanyagoktól függ, ezért kérlek írd meg nekünk mi a kívánságod és pontos árat akkor tudunk adni.

Üveglencsés kulcstartó, medállal és egy dísszel kívánság szerint  1.500 Ft-tól.
HA ettől eltérő kívánságod van szívesen adunk árat és készítünk el minta kulcstartót, hogy lásd tetszik e vagy sem rendelés előtt.

Kaparós sorsjegy

Felkerült a palettánkra nekünk is a kaparós sorsjegy. Mérete, kaparós felületek száma és a szövegezés csak tőletek függ (persze vannak korlátok azért), de persze, ha arra van igény, hogy tervezzünk nektek egyet az esküvő színeiben akár akkor ennek sincs akadálya részünkről.

Kedvelt a jegyespárok körében most, hogy a tanúkat és a koszorúslányokat is ilyen kis mókás, egyedi szöveggel ellátott kaparós sorsjeggyel kérik fel e megtisztelő feladatokra.

A 9*5 cm-es kaparós sorsjegyre felhasználható kaparó felület mérete 43*23 mm.
Lézetik ennél nagyobb kaparó felületünk is (70*50 mm és 90 mm-es szív) ezek természetsen az A6 méretü sorsjegyekre felhelyezhetőek (1 db).

Kaparós sorsjegy árak:

  • 5*9 cm.es, 1 kaparó felületes tanúfelkérő 800 Ft
  • 10*10 cm-es, 1 db 43*23 mm-es kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.000 Ft
  • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 1 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.500 Ft
  • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 2 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 1.800 Ft
  • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 3 db 43*23 mm-es, vagy kicsi szív illetve kör alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 2.000 Ft
  • 105*148,5 mm-es, A6-os méretben 1 db 70 mm-es arany téglalap vagy szív (arany, ezüst, piros) kaparó felülettel 2.000 Ft
  • 15*15 cm-es (SpecialWin) 1 db 70 mm-es arany téglalap alakú kaparó felülettel rendelkező tanúfelkérő 2.500 Ft
  • A6 méretű, kinyitható, több oldalon nyomtatott 1 db 70 mm-es kaparó felülettel (téglalap vagy szív) 2.500 Ft

Ha ettől eltérő méretet és kaparós felület db-ot szeretnél írj nekünk és szívesen adunk ajánlatot és készítünk látványtervet is.

 
Chat  
Support Online
+