Ajándék5let mindenkinek

Ültetők

Ültető kő, kártya vagy fa ültető szív vagy más forma, mini üveg

Haladunk a korral … nem csak papír ültető kártya készülhet. Nagyon dekoratív és több célt is szolgálhat egy fából, dekor kőből vagy a akár plasztik kártyából készült ültető, mely mostanában egyben köszönő ajándék része is.

Grafika nem kötött, nincs sablon, de ha a fent lévők közül tetszik meg valamelyik persze kérheted azzal a grafikával vagy, ha van kép, dekor valami ami neked tetszik küld el és igyekszünk minden kívánságot teljesíteni. Ha nincs ötlet csak nagy vonalakban van elképzelés mond el nekünk és készítünk látványtervet, ami egyébként minden esetben 😀 készül, de úgy talán jobban látod vissza az elképzelésed. Igény esetén minta kő is készülhet, melyet személyesen nálunk megtekinthetsz vagy kérés esetén elpostázunk. Ennek költéségről mindig kérj ajánlatot.

Nézzünk néhányat. Legtöbbnek mind a két oldala használható. Így akár köszönet ajándék is lehet.

Most jön a kérdés, hogy mennyibe kerül 😀

  • Ültető kövek fehér, márvány görgeteg kőből: 400 Ft/db
  • Ültetőt fa szív: 1 oldali gravírozással 350 Ft/db, 2 oldali gravírozással 400 Ft/db
  • Mini, 40 ml üveges ültető és köszönet ajándék egyben 450 Ft/db – minden megvásárolt 25 db üveg után ajándékot adunk, mellyel akár meg is töltheted a kis üveget

Ha fa ültetőt szeretnél, de nem szív formában az is megoldható. Írd le mire gondoltál és megnézzük hogyan kivitelezhető!

 
Chat  
Support Online
+