Névjegyek

Névjegyek, bérletek, utalványok, ajándékkártyák

A mai világ egyik elengedhetetlen része és talán legkisebb és leghatékonyabb reklám anyaga a névjegy. Akár egy oldalas, akár két oldalas mindenképpen a legnagyobb reklámértékkel bír (szerintem). Akinek adjuk nem a kukába teszi, nem hajtja össze, hanem elteszi, mert okkal kapta vagy éppenséggel Ő kérte.

Pont emiatt kulcsfontosságú a kinézete. Mind anyagra, mind design szempontjából érdemes megfontolni mennyi információval ruházzuk fel.

Mindegy mennyire egyszerű dolog is az amivel foglalkozunk az sose baj, ha van nálunk névjegykártya. Van aki az egyszerű, letisztult, lényegre törő minden design-t mellőző névjegyet preferálja van aki viszont azt szereti, ha nem csak egy név és elérhetőség mutatja ki is Ő valójában.

Alapvetően Te döntöd el milyet szeretnél. Elküldöd elképzelésed, akár az elrendezésre vonatkozóan is, természetesen a betű, a szín, a grafika saját elképzelés is lehet, mi csak megvalósítani segítünk, de ha nincs semmi kiindulópontod csak az adatok, akkor se esünk kétségbe. Foglalkozásod vagy tevékenységed alapján egyedi design-t alakítunk ki (legyen szó akár logó tervezésről is), melyet utána, ha tetszik tovább vihetsz a szórólapokra, kirakat dekorációra, vagy termékeid (ha olyan a tevékenységed) dekorálására.

Itt említeném meg a különböző szolgáltatók számára, hogy nem csak névjegyről vagy üzletkártyáról beszélhetünk. Lehet ez bérlet, időpont kártya, ajándékkártya, ajándékutalvány, törzsvásárló kártya is. 

Amit készítünk:

  • 1 illetve 2 oldalas
  • méretét tekintve, szabvány magyar 90*50 mm
  • színben nincs megkötés, akár teljes oldal is lehet akár képes vagy színes
  • minimum rendelési mennyiség 50 db
  • ár mennyiség és oldalszám függő
  • külön tervezési költséget nem számítunk fel

Néhány árunk tájékoztató jelleggel:

  • 50 db 1 oldalas névjegy 56 Ft/db
  • 50 db 1 oldalas, fóliázott névjegy 62 Ft/db
  • 100 db 1 oldalas névjegy 52 Ft/db
  • 100 db 1 oldalas fóliázott névjegy 59 Ft/db

Nagyobb mennyiség, vagy 2 oldalas névjegy illetve egyedi igények szerinti névjegyek ára e-mailben kérhető darabszám megjelöléssel.

Az oldalon látható névjegyek, bérletek, ajándékutalványok vagy ajándékkártyák letöltése és azok felhasználásának kísérlete szigorúan tilos és szerzői jogokat sért.

Egyedi névjegy
Fodrászoknak bérlet
Kozmetikus egyedi elképzelés alapján
Kutyakozmetikusnak egyszerű design
Egyedi bérlet szalonba az egységesség jegyében
A bérlet hátoldala
Ajándékkártya
Ajándékkártya hátoldala
Egyedi bérlet szalonba az egységesség jegyében
A bérlet hátoldala
Bérlet kicsit másképp
A bérlet hátoldala
Ruhacimke
Törzsvásárló kártya
Névjegy kicsit másképp
Egy egyszerűbb kedvezménykártya
Termékcimke
Ajándékkártya
Névjegy kicsit másképp
Ajándékkártya meghatározott szolgáltatásra
Support Online
 
Chat
 
Support Online
+