Ballagás

Kedves Látogatóink!

Az évnek május, június hónapja legtöbb esetben a ballagásiról szól. Legyen szó óvodáról, általános iskoláról vagy középiskoláról.

Erre az alkalomra készítünk nektek meghívót (akár iskola szinten vagy osztály szinten is), hogy ezzel is emlékezetessé tehessétek ezt az alkalmat.

Egyik kedvelt kiegészítője ennek az eseménynek a ballagó tarisznya, melyet 1.800 Ft-os áron tudunk nektek elkészíteni és akár 1 db-ot is rendelhettek, ha csak egy valakinek adnátok emlékbe.  Kedves, apró ajándékok átadására kiválóan alkalmas. Ezt a gyermekeknek!!! de akár Óvó néniknek, Tanároknak, Dadusoknak is adhatjuk.

Ezen kívül még számos ajándékot lehet adni azoknak a személyeknek akik végig kísérték ovis vagy sulis éveinket.
Ilyen lehet például egy kedves bögre, kitűző, mágnes, ballagási képpel készült puzzle, törölköző, karkötő, könyvjelző vagy akár kulcstartó vagy kulcstartódísz is.

Minden ajándékhoz kárásedre szívesen készítünk képeslapot is ajándékba.

De, ha semmi ilyen ajándékra nem gondolsz, de mégis adnál valamit akkor remek 5let egy paracord karkötő, vagy csak simán egy védelmező karkötő, vagy egy betűs, vagy dátumos kis karkötő.

Ha felkeltettük érdeklődésed csak írj nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszélünk minden apró kis részletet.

Néhány 5let adó kép 😀

 
Chat  
Support Online
+