Egyéb gravírozott termékeink

Na itt gondoltuk Kedves Látogatónk, hogy megmutatjuk az összes olyan terméket, ami gravírozható, de nem tömeg cikk … 

Használja magánszemély és cég is egyaránt.

Csak egyszerűen szeretnéd, hogy a saját rajzoddal vagy grafikáddal ellátott dossziéban pihejenek az iratok akkor itt a lehetőség … közeledik év vége amikor mindenki új határidőnaplót vesz .. na ezt is tudjuk nektek névre, cégre szólóan gravírozni,ha szeretnétek .. és persze a barátodnak is adhatsz névre szóló naptárt, vagy a Párodnak is .. 

Van pár különleges dolog amire lehet még gravírozni … Ilyen például az annyira közkedvelt IQOS cigaretta, vagy a szemüvegtok ..

Mécsestartó, ha magad készíted és egyedivé szeretnéd tenni akár logóddal, fantázia neveddel vagy üzenettel annak akinek szánod!

De készíthetünk neked kutyusoddal 3D-s hűtőmágnest, vagy gyerkőc kedvenc figuráját, melyet maga fest ki utána, szalvéta tartót, pohár tartót vagy aranyos malac perselyt.

Ezen kívül, ha esetleg akár családi akár nagyobb versenyt rendezel akkor kupára tudunk neked gravírozni, vagy ha szatyrot, vagy dobozt szeretnél logóddal ellátni és tartósabb eljárást keresel akkor festő stencilt (sablont) is készíthetünk neked vékony műanyagból lézer vágással.

Nincs akadály látjátok …. 

Ezeknek a termékeknek is a gravírozási díja attól függ mit kértek rá, de nem kell elrugaszkodott áraktól tartani …

 
Chat  
Support Online
+