Esküvő

Kedves Menyasszony és Vőlegény! Kedves házasulandó fiatal pár!

Csodálatos szakaszába lépett életetek és kapcsolatotok!

Engedjétek meg, hogy GRATULÁLJUNK hozzá és egyben segítségünket is felajánljuk nektek.

Ezen az oldalon próbáltuk csokorba szedni azokat a termékeket, melyekkel segítségetekre tudunk lenni, hogy a NAGY NAPOTOK minél szebb legyen és a készülődésben ezeket a dolgokat egy helyről tudjátok beszerezni.

Nézzük mire is gondoltunk.

Ha meg van már a NAGY NAP pontos dátuma el lehet kezdeni tervezni az meghívót, legénybúcsút, lánybúcsút, köszöntő ajándékokat, ültető kártyákat.

Mindegy, hogy legénybúcsú vagy lánybúcsú egy kis móka mind a két eseményhez hozzá tartozik, ezért nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe erre az alkalomra készült egyedi pólóinkat, kitűzőinket vagy akár bögre is készülhet e napra a vőlegény vagy a menyasszony részére valami vicces felirattal. Később szép emlék lehet belőle. De „Elkelt” feliratos szalaggal is tudunk szolgálni nektek. Itt említeném még meg a lánybúcsús ajándékot, amikor is nem a menyasszony kap, hanem ő ad a résztvevőknek. Lehet fura gondolat, de sokan tartják egy fürdőben a lánybúcsújukat és akkor viszont egy hímzett kis kéztörlő is kedves ajándék lehet akár kapja a menyasszony akár adja a jelenlévő hölgyeknek.

Sokan készültök szülőknek és/vagy nagyszülőknek személyre szóló köszönő ajándékkal. Itt is igen tág a termékskála. Akár fából készült termékekről van szó akár egy kedves köszöntő kártyáról.

A meghívó tervezésben is segítünk, az esküvő színei alapján, veletek együtt tervezve készítjük el és kézzel fogható mintadarabot is kaptok. Természetesen menet közben sok minden változhat, gondolhatjátok meg magatokat, hogy nem feltétlen az esküvő színéhez igazítjátok a meghívót, hanem az a meghívó és ültető egy más színvilág lesz, de 1000 más oka is lehet annak, ha az alapelképzelés változik. Állunk elébe 😀
Rengeted változata létezik a meghívóknak, mint azt biztosan tudjátok. Mind méretben, mind formában, mind pedig anyagában is olyan széles a skála, hogy le sem írjuk. De …. amivel mostanában találkoztunk már az nem más mint egy plasztikkártya két oldalon megnyomva 😀 Jó így nem lesz nagy és a mérete azért szab némi gátat, de rendkívül különleges … szerintünk 😀

Ma már egyre nagyobb teret kap a tanúfelkérő ajándék is. Itt a leggyakoribb tapasztalatunk szerint, ha férfiúról van szó akkor valamilyen szeszes ital egyedi címkével, hölgyeknél pedig egyedi kulcstartó vagy karkötő.

Az idő előre haladtával szépen kialakul a NAGY NAP létszáma és akkor már el lehet kezdeni az ültető kártyák vagy épp kövek, vagy fa ültetők gyártását is. itt is igyekszünk kitalálni mindig valami új dolgot, hátha éppen az lesz a befutó. ültető. Ma már nem csak a szokványos papír ültető kártyát használjátok, hanem sokan fából vágott és lézerrel gravírozott szív formát kértek, amely akár egyben köszönő ajándék is lehet, ha a hátoldalát meggravírozzuk. Vagy mostanában készítettünk pohár jelölőt, mely szintén két oldalon hasznosítható, praktikus, kedves, pici és mégis nagyon dekoratív tud lenni. Ezen kívül még plasztik ültető kártya is lehet (akár 2 oldalon nyomtatva, akkora, mint egy bankkártya), de amit sokan szerettek az a márvány görgeteg kőből készült ültető kő.

Amire még szükséged lehet vendégek létszámától függetlenül egy ülésrend. Legtöbb esetben a bejáratnál szokták elhelyezni és csak a fantáziád szabhat határt. Lehet kicsi zsinórra csíptetett levelezőlap nagyságú, vagy akár A3-as nagy kép asztalokkal illusztrálva, de akár reptéri menetrend is .. 

És végül, de nem utolsó sorban adódik az életben olyan eset is, amikor egy szerettünk már nem lehet velünk, nem ünnepelhet velünk a NAGY NAPON. Az ő emlékükre készítünk nektek megemlékező gyertyát, vagy akár fényképes táblácskát, bármit amivel úgy érzed mégis csak jelen lesz nem csak a szívedben.

Amit még tudnotok kell, hogy minden egyedi áras, ezért kérünk, ha szeretnél tőlünk rendelni (akár csak bizonyos terméket) keress meg minket elérhetőségeinken … vagy kérj ajánlatot.

Ami még fontos, hogy a következőkben látható képek mind rendelésre készültek. Ha tetszik valamelyik természetesen kérhettek ugyan olyat a Ti dátumotokkal. A  feltöltött képek leginkább inspirációk részetekre illetve bemutatkozás a részünkről.

Mivel most már pont eleget írtunk nézzük képekben is amiről eddig írtunk.

Esküvői meghívó
Ültetők
Köszöntő ajándékok
Ülésrend
Megemlékező
Legénybúcsú
Lánybúcsú
Tanúfelkérő
Menükártya
 
Chat  
Support Online
+