Fali óra

Szeretnél fali órát ami teljesen egyedi!

Fotóval, grafikával, logóddal, vagy valami teljesen mással?

Többféle technikával tudjuk az órát elkészíteni részedre. Lézer gravírozással és szublimációval.

Most itt az utóbbiról írnék néhány sort, a lézer gravírozással készül órákról a lézer gravírozás menüpont alatt olvashatsz.

Szublimációval kétféle alapanyagra tudunk órát készíteni számodra.

Üvegből 2 méretben, 21 cm vagy 30 cm-est vagy fémlapból A4 méretben tudjuk elkészíteni számodra.
Mindkét óra alap esetén fehér az alap, így a fotók színeit is szépen visszaadja.

A kerek óralap esetén azt szoktuk javasolni általában, hogy max. 5 képet tegyünk fel, mert, ha csak egyet tennénk akkor az óraszerkezete kitakarhatja a lényeget, vagy ebben az esetben a kép nem az óra közepére kerül …. 
Fémlap esetén nincs ilyen probléma. Ott ugyanis a óra számlap maga a felső vagy esetleg az alsó részben helyezkedik el, így szépen marad hely a fényképnek, üzenetnek is akár.

Árak:

  • 21 cm-es üveg óra 4.800 Ft
  • 30 cm-es üveg óra 5.500 Ft
  • A4 fém óra 4.000 Ft

Az árak tartalmazzák a grafikai tervezést és az óraszerkezetet is.. Igyekszünk csendes óraszerkezetet szerezni, de nem mindig sikerül, így előfordulhat, hogy nem olyan készül.

A lehetőségek tárháza korlátlan. Amennyiben van egy fényképed, amellyel egy órát szeretnél ajándékozni vagy éppen magad szeretnéd meglepni akkor ne habozz írj nekünk.

Ha nincs ötleted milyen legyen fordulj hozzánk bizalommal .. és küld el a képet és/vagy szöveget és mi elkészítjük neked az óra látványtervét …

Hova kell küldened? Fényképet minden esetben e-mailben kérünk (ha facebookról letöltött akkor nem feltétlen) a következő címre: info@ajandek5let.hu

Nézzünk néhány már elkészült órát, hátha segít az 5letelésben 😀

Fém óra 4.000 Ft // Kis kör óra 4.800 Ft // nagy üveg óra 5.500 Ft

 
Chat  
Support Online
+