Vásárlási információk

Az oldalunk NEM WEBÁRUHÁZ, ezért nincs kosár amibe bele tudod rakni a kiválasztott terméket, így talán kicsit bonyolultabbnak gondoljátok az egészet, de nem az higgyétek el …
A legegyszerűbb módja a rendelésnek, ha üzentet küldesz az oldal jobb oldalán található “chat” ikonra kattintva, de írhatsz e-mailt. Telefonon nem tudsz leadni rendelést. Jelezheted rendelési szándékod, illetve érdeklődni természetesen tudsz, de írásban küld el minden esetben megrendelésed! Az írásos kommunikáció minden esetben szükséges, mert csak a látványterv jóváhagyása után gyártunk!

HA valamire S.O.S. volna szükséged és van alapanyag készleten nem gond a gyártás,
de ebben az esetben sürgősségi felárat számolunk fel, melynek összegéről rendelés előtt tájékoztatunk.

Sürgősségi felár CSAK a rendelés napján történő személyes átvétellel történő megrendelésre vonatkozik!

Utánvételes vásárlásra nálunk nincs lehetőség!

Fizetés
Szállítás
GyIK

Szerzői jog

  • A feltüntetett tervek között fellelhető néhány olyan kép, vagy alkotás, mely az interneten más oldalon is szerepel, de a tervek küldött kép alapján készültek.
  • Ezen képek eredetiségét, szerzői jogi védettségét nem ellenőrizzük.
  • A tervek csupán ötletadók, tájékoztatás céljából kerültek feltöltésre.
  • Amennyiben szerzői jogot sért a választott vagy feltöltött kép, úgy minden esetben a megrendelőt terheli a felelősség. Az Ajándék5let.hu a megrendelők által választott vagy feltöltött képekért semmilyen felelősséget nem vállal.
  • A termékeinkről készült fotók, akár autóval vagy személlyel kizárólag megrendelő hozzájárulásával kerültek feltöltésre.
  • A kész termékekről feltöltött képek saját szellemi tulajdonunkat képezik.

Figyelem!


A már megrendelt és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Rendelés előtt kérlek olvasd el az ÁSZF-et.

Egyéb kérdésed, ha van írj nekünk vagy hívj minket elérhetőségeinken!

 
Chat  
Support Online
+