Cégek

Szeretettel köszöntünk oldalunkon!

Megpróbáljuk bemutatni mi az ami Téged, mint PR managert, vállalkozót vagy akár üzletvezetőt érdekelhet a mi oldalunkon!

Tevékenységi körünk szerteágazó. Céges rendezvényekre vagy céges partikra, búcsúztatókra, de akár a munkás hétköznapokra is kínálunk számodra, céged számára termékeket.

Az alábbi menüpontokba megpróbáltuk össze szedni mindazt amire szükségetek lehet.

  • Ruházati termékeink között nézelődve láthatod, hogy matricázással és szublimációval kínálunk pólókat, pulóvereket. 
  • Promóciós termékeinket viheted rendezvényekre cégreklámnak, adhatod karácsonykor vagy születésnapra vagy bármilyen más olyan alkalommal, amikor úgy gondolod valami igazán egyedit, személyre vagy névre szóló termékkel lepnéd meg partnered, kollégád. Ezek között a termékek között sok minden található. Lásd például bögre, bögre kávés kanállal vagy latte bögre, de kitűzőink is vannak, melyet egy külön menüben találsz meg.
  • Grafikai anyagok menü azt gondoljuk magáért beszél. Foglalkozunk többek között logó tervezéssel, szórólap, névjegy, bérletek, időpontkártyák, árlista, de akár rendezvényre ültető kártya vagy étlap, menüsor, ültetési rend készítését is vállaljuk tervezéssel együtt természetesen, de ha neked már meg van az arculat, a terv csak nyomdai részbe kellene segítség ebben is állunk rendelkezésetekre. Valamint kirakat dekorációban lenne szükséged szakemberre, legyen szó kicsi vagy nagy, egyszerű vagy bonyolultabb feladatról fordulj hozzánk bizalommal. Igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Ha nem találod használd keresőnket vagy írj nekünk oldalt a chat gombra kattintva vagy keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Ruházati termékek
Promóciós termékek
Grafikai anyagok
 
Chat  
Support Online
+