Ajándék5let mindenkinek

Kövek

Dekor kő

Nem más, mint márvány hófehér görgeteg kő. Mint a neve is adja görgeteg, így a formáját a természet alakítja ki, nem mi.

Vagy a dekor köveink között megtalálható lapos kő is, mely nem görgeteg, de márvány kő. Ezek mérete is teljesen változó. Sok esetben mágnessel látjuk el a hátsó oldalukat, így hűtőmágnesként is funkcionálnak.

A dekoráció vizes matricával kerül fel a kőre majd egy 24 órás száradást követően matt lakkréteget kap, így téve ellenállóvá és könnyen takaríthatóvá.

Sokak kedvence pozitív gondolat továbbítására vagy esküvőkre ültető kőnek.

Méret függő a grafika, de egész picire is lehet kedves szavakat írni akár.

Kedvelt a menyasszonyok körében is, mint ültető kő vagy éppen köszönő ajándék vagy sokan már e két dolgot összevonják és két oldalasan rendelik a követ, így egyik oldalon az esküvő dátuma és nevük a másik oldalon annak a neve szerepel aki ott ül éppen ahol 😀

Kedvelt a különböző szolgáltatók körében is.
Pozitív gondolatokkal, chakra színekkel vagy szimbólumokkal díszített kövekkel díszítik az üzletet vagy épp ajándékoznak vendégeiknek,

Ára változó. A kő mérete, a rajta lévő grafika és a kövek mennyisége is meghatározza. Így nem tudunk itt pontos árral szolgálni, ha rendelni szeretnél kérj ajánlatot üzenetben vagy e-mail-ben.

 
Chat  
Support Online
+