Elállási nyilatkozat minta

Sajnos hoz az élet néha olyan szituációt, hogy ami ma igaz, holnap már nem. Előfordulhat, hogy rendelsz tőlünk egy terméket, de aztán olyan helyzet alakul ki, hogy nem fogod tudni átvenni, vagy kifizetni.

Ebben az esetben kérünk titeket, hogy minél hamarabb értesítsetek minket, hogy ha lehetőségetek van rá, mert az egyedi, fotóval, névre szólóan elkészült termékekkel mi nem tudunk mit kezdeni. Ha időben tudunk róla, akkor nem készítjük el a terméket.

Megrendeléstől számított 48 órán belül tudod visszamondani megrendelésed minden egyéb következmény nélkül.

Amennyiben olyan eset alakult ki, hogy a megrendelt terméket már ki is fizetted, de nem fogod tudni átvenni egyéb okból kifolyólag, de igényt tartasz a termékere keresünk megoldás, hogy eljuttassuk hozzád plusz költség nélkül.

Abban az esetben, ha megrendelt terméket ki is fizetted, de mégis lemondanád, de már elkészült, sajnos nem áll módunkban a teljes összeg visszafizetése, csak az esetleges postaköltségé, mivel nem kerül sor a postázásra.

 

Amennyiben ezen szituációk közül bármelyik áll fenn az alábbi nyilatkozatot másoljátok ki és küldjétek el nekünk e-mailben.

Nyilatkozat-minta elálláshoz

Címzett: Habaczeller Attila EV.
(cím:1213 Budapest, Bánya utca 13. 3/20., e-mail: info@ajandek5let.hu)

Alulírott ……………………………………… kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az általam  rendelt alábbi termék(ek) elkészítésére irányuló megállapodás tekintetében:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Megrendelés időpontja: …………………………………………………………

Elkészülés időpontja: …………………………………………………………

Megrendelő neve: …………………………………………………………………………………

A megrendeléssel egyidejűleg a termék vételárát banki utalással teljesítettem, ezért kérem ezen összeget a ………………………………………….. számú bankszámlámra visszautalni (abban az esetben töltse ki, ha szeretné, hogy a vételárat banki átutalással fizessük vissza):
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A megrendelő aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

…………………………………………………………………………………

Kelt

 
Chat  
Support Online
+