Ruházati termékeink

Egyedi ruházati termékek előállítására többféle eljárást alkalmazunk.

  • Szublimáció, mely esetben a festék hő hatására átszublimál (átpárolog) a pólóba. Ennél az eljárásnál kizárólag olyan anyag használható, mely legalább 30% poliésztert tartalmaz. Ettől még jó viselet. Kellemes, jó légáteresztő anyag.

  • Matricázás esetén nem számít az anyagösszetétel, mert a matrica gyakorlatilag bármilyen anyagon megtapad. Mi 100% pamut pólóval dolgozunk. Márkáját tekintve igen sokrétű.

  • Hímzés esetén fontos tudni, hogy nagy felület hímzése kényelmetlen viseletű pólót eredményez. Egy munkaruházat esetén, gondolok itt kabátra például nem olyan nagy probléma, de egy céges póló esetén igen. Hordhatatlanná válik a póló! Itt javasolnánk a logo hímzést előre, vagy cégnév hátra ….

A felnőtt az S-es mérettől egészen az 5 XL-es méretig kínálunk pólókat.

Rendelés előtt mindenképpen kérj árajánlatot, melyben leírod mi az elképzelés, küldesz logo-t (nem baj, ha vektoros formátum), méreteket és darabszámot.

Válaszban minden esetben elküldjük neked a kért fazon méret táblázatát, mert a galléros és környakas póló, vagy pulóverek mind más méretűek, hiába L-es például a méreted minden 😀 és szín választékát.

Ha Chat gombra nyomsz oldalt, közvetlen nekünk írsz és akár ott is el tudjuk küldeni a kért információt részedre.

Szublimáció, matricázás és hímzés esetén is dolgozunk hozott anyagra természetesen. Szublimációnál az anyag összetételre kell figyelni. Az anyagnak minimum 35% poliésztert tartalmaz. Nem kell a poliészter szótól megijedni. Attól még, hogy a póló vagy trikó ilyen anyagból készül nagyon is kényelmes.

Egyéb kívánság esetén vagy, ha bármi kérdésed van írj bátran segítünk szívesen legjobb tudásunk szerint.

Szublimált céges vagy csapat póló vagy pulóver
Matricázott céges vagy csapat póló vagy pulóver
Hímzett céges vagy csapat póló vagy pulóver
 
Chat  
Support Online
+