Ruházati termékeink

Egyedi ruházati termékek előállítására többféle eljárást alkalmazunk.

  • Szublimáció, mely esetben a festék hő hatására átszublimál (átpárolog) a pólóba. Ennél az eljárásnál kizárólag olyan anyag használható, mely legalább 35% poliésztert tartalmaz. Ettől még jó viselet. Kellemes, jó légáteresztő anyag.

  • Matricázás esetén nem számít az anyagösszetétel, mert a matrica gyakorlatilag bármilyen anyagon megtapad. Mi 100% pamut pólóval dolgozunk. Márkáját tekintve igen sokrétű.

A felnőtt az S-es mérettől egészen az 5 XL-es méretig kínálunk pólókat.

Rendelés előtt mindenképpen kérj árajánlatot, melyben leírod mi az elképzelés, küldesz logo-t (nem baj, ha vektoros formátum), méreteket és darabszámot.

Válaszban minden esetben elküldjük neked a kért fazon mérettáblázatát, hogy az alapjn tudd kiválasztani a neked/nektek legmegfelelőbb méretet. Ahány póló/pulcsi márka/fajta sajnos annyira különböznek a méretek is. A küldött mérettáblázat alapján le tudod mérni  (rajz segít, hogy hol mérj) azt a póló/pulcsid ami kényelmes és akkor biztosan jó lesz a kiválasztott méret.

Ha Chat gombra nyomsz oldalt, közvetlen nekünk írsz és akár ott is el tudjuk küldeni a kért információt részedre.

Szublimáció és matricázás esetén is dolgozunk hozott anyagra természetesen, de CSAK és kizárólag ÚJ termékre. Ami már hordva, akár csak 1x is, vagy mosva volt azt NEM vállaljuk.

Szublimációnál az anyag összetételre kell figyelni. Az anyagnak minimum 35% poliésztert tartalmaz. Nem kell a poliészter szótól megijedni. Attól még, hogy a póló vagy trikó ilyen anyagból készül nagyon is kényelmes.

Egyéb kívánság esetén vagy, ha bármi kérdésed van írj bátran segítünk szívesen legjobb tudásunk szerint.

Szublimált póló vagy pulóver
Matricázott póló vagy pulóver
 
Chat  
Support Online
+