Matricázott ruházati termékek

Matricázott ruházati termékek

A matricázás egy nagyon közkedvelt eljárás, több színből is nagyon szuper kreációk születnek, de színátmenetet nem tudsz vele kreálni és a matrica színek is kötöttek, bár egyre bővül a színskála, és különleges matricák is fellelhetőek már a piacon (nálunk is van néhány már).

Mi az amit matricával lehet díszíteni és mennyire tartós és látványos?

 • Milyen anyagra lehet?
  Nagyjából bármilyen terméket lehet matricával ellátni legyen az póló, kabát, pulóver (kötöttet és polár anyagból készültet nem, mert a matricának nincs akkor nyúlása, mint egy kötött terméknek a polár anyag, pedig kisimul elveszti polár jellegét), munkás nadrágok, kesztyűk, baseball sapka vagy bármi.
 • Mennyire tartós?
  Nem volt még panasz … használja már matricával készült termékünket mosógépszerelő, sportban kempo edző, gumiszervíz …
  Amire figyelni kell az a mosás, melyet kifordítva, 40 C°-on kell végezni (csak ebben az esetben vállalunk érte garanciát). Amennyiben 60 C°-on vagy e felett mosod akár kifordítva is nem lesz tartós a matrica, és garanciát se tudunk vállalni a póló vagy a nyomat tartósságára, minőségére.
 • Mennyire design-os?
  Hát az a grafikától függ leginkább, de nem nagyon van kivitelezhetetlen rajz … max. egy pici átalakítás kell, hogy az matricából készülhessen és tartós is legyen és látványos is, de nincs lehetetlen …
 • Hány színnel készülhet?
  Egy grafika, ha a jellege azt kívánja meg több színnel is készülhet (több szín nagyobb költség), de persze sok esetben megoldható az egy szín is akár egy eredetileg több színnel készült grafikából is (ez költség csökkentő tényező).
 • Mit lehet ezzel az eljárással készíteni?
  Például munkaruházati terméket, céges rendezvényre pólókat, vagy kiállításon való részvétel esetén egyen póló névvel … de akár kolléga vagy kollegina búcsúztatójára vagy esetleg kinevezésére egy ajándék is lehet…

Igazából fel sem tudjuk sorolni milyen sok területen lehet jó egy matricával dekorált termék legyen az bármi … 

Mint minden terméknek, így ennek is meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Nagyon aprólékos, pici minta nem annyira tartós, mivel a matricának kicsi a tapadási felülete, valamint ami hátrány még, ha olyan szakmában szeretnél matricázott terméket, mint például autószerelő, ahol olajos lesz a ruha és elkerülhetetlen a 90 fokos mosás a teljes tisztaság érdekében, Itt ezt az eljárást nem javasoljuk, de megcsináljuk, ha ehhez ragaszkodsz, de garanciát nem tudunk rá vállalni.  A matricázott ruhanemű nem szereti a 90 fokos mosást, hanem inkább a 40 fokot kedveli kifordított állapotban. Nem azt jelenti persze, hogy egy egy mosást nem bír ki csak annyit, hogy heti 2 mosást nem bír hosszú távon. Szóval ennek fényében rendelj, de ezt elmondjuk mindig, erre mindig felhívjuk a figyelmet. 

Ugyan ez nem vonatkozik a kabátokra, pulóverekre. Ezeket amúgy se mosod ilyen magas hőfokon. Polár pulóver sajnos matricázással nem dekorálható, itt inkább a hímzést javasoljuk.

Áraink:

 • S, M, L, XL, 2 XL-es méretű póló esetén: 4.000 Ft*
 • 3 XL, 4 XL  és 5 XL-es méretű póló esetén: 4.500 Ft*

*Az ár 1 db póló esetén 1 színnel, 1 pozícióba történő matrica felvasalását és a pólót tartalmazza. Amennyiben ettől eltérő kívánságod van kérünk minden esetben kérj árajánlatot.

Pulóver és egyéb termékek ára ettől eltérő. A kiválasztott alapanyag után tudunk csak árat adni.

Amennyiben ettől eltérő kívánságod van kérünk minden esetben kérj árajánlatot.

Amennyiben egy adott termékből nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, melynek mértékéről érdeklődjön e-mail-ben.

Ha van elképzelés mit szeretnétek, logótok is van, de nem tudjátok pontosan mire tennétek fel vagy fordítva … nincs logó, de van elképzelés mit szeretnétek és milyen termékere, akkor se habozzatok felkeresni minket, mert logó tervezéssel is foglalkozunk. 
Keressetek bizalommal elérhetőségeink bármelyikén … igyekszünk segítséget nyújtani mindenben .. 

Várjuk szeretettel kérdéseiteket vagy esetlegesen akár már a megrendeléseiteket.

Munkás nadrág céged logójával
Logózott munkáspóló
Nem csak egy színnel matricázva
Többféle eljárás egy terméken
Hamburgerező logózott póló
Női, galléros póló
Hagyományos környakú póló versenyre
Komplett design mindenen póló, baseball sapka, dekormatrica, zászló
Támogatói póló pamut, környakas kényelmes
Névvel, zászlóval, logóval Army green színben
Nem csak póló, hanem baseball sapka is
Költöztetőknek logózott póló
Versenyen, csapat póló logóddal
Kényelmes viselet, környakú logózott pamut póló
Sokan a hátadat látják 😀
Polcszervizeseknek
Nyárra, evezéshez is kényelmes
Két színnel, két oldalt matricázva
Környakú póló egyesületnek
Szervezőnek, részvevőnek ingek is logózva
Tornához is kényelmes a csapat szlogenjével és logójával
Felszolgálóknak egyen póló
Állatmenhelyre támogatói póló
Horgászegyesületnek
Edzőterembe a trénernek
 
Chat  
Support Online
+