Hímzés

Ha felkeltettük érdeklődésed a fenti gombra kattintva tudsz e-mait írni nekünk, melyben írd le mit is szeretnél.

Újra elérhető szolgáltatásaink körében a HÍMZÉS!

Névvel hímzett, 70*140 cm-es 100% pamut törölközők ára

6.500 Ft.

Készeleten lévő törölköző színkről érdeklődj rendelés előtt mindeképp!

Mire is tudunk hímezni …

Lássuk csak. például törölközőre, pulóverre, pólóra, ruhára, farmer kabátra (nadrágra nem, mert a szárát nem tudjuk keretbe fogni), konyharuhára, kéztörlőre, ágyneműhuzatra, takaróra.

Leginkább saját alapanyagra (póló, pulóver, törölköző esetén) szeretünk dolgozni, mert sajnos előfordulhat, hogy a gép hímzés közben megsérti az alapanyagot és nem biztos, hogy pótolni tudjuk. Hozott anyag csak ágynemű, takaró, esetleg üléshuzat esetén megoldható. Természetesen minden esetben vigyázunk és a legjobb tudásunk szerint készítjük el a terméket, de sajnos előfordulnak balesetek.

Amit tudni kell, hogy a hímzéshez használunk egy úgynevezett vetex anyagot, mely segít, hogy  hímzett minta vagy szöveg szép legyen és hímzés közben az anyag ne tudjon megnyúlni. Ez pólók, pulóverek esetében nagyon fontos. A végterméknél a vetex csak a hímzés alatt marad, ami körülötte van azt pesze kiszedjük.

Hímzéshez használt poliészter hímzőcérna a színét nem engedi, vasalható.

Nagyon sok színben van hímzőcérnánk, így elég széles skálán mozoghat a kérések teljesítése, de természetesen megrendelés, vagy ajánlat kérés esetén pontosítunk, egyeztetünk mindent, nehogy félreértés legyen. Igény esetén a kiválasztott cérnáról fotót küldünk akár a hímzendő termék mellé téve, hogy biztosan jó e a két szín együtt.

Törölköző
Felvarró
Ruházat
Ovis jelek
Kisállat ruházat
 
Chat  
Support Online
+