Rózsafüzérek és amulettek

A rózsafüzérek és amulettek kiváló ajándékok lehetnek keresztelő, első áldozás, bérmálás vagy éppen egy újszülött érkezésekor akár a babának akár a családnak.

Rózsafüzérek 5 tizedes védelmező amulett, imádkozó vagy mantrafüzér 8 mm-es ásványból vagy tekla gyöngyből készülhet, a fém részek nikkelmentesek.

Szeretettel készítünk ezen kívül még névre szóló rózsafüzért is.

A gyermek nevét a rózsafüzér szemei közé teszem. A betűk színesek vagy feketék lehetnek és ékezet nélküliek, attól függően, hogy melyik színből tudom megoldani az adott betűket. A felhasznált gyöngyök ásvány vagy tekla vagy esetleg üveggyöngyök 8 mm-esek lehetnek és a betűk átmérője 6 mm. Lányoknak rózsaszín, fiúknak kék színűek a gyöngyök. Kérhető még fehér színben is. A kereszt formája változhat annak függvényében, milyen fajta kereszthez jutok hozzá.

Az autós amulettek 1 tizedes védelmező autós díszek 8 mm-es ásványból vagy tekla gyöngyből készülnek, a fém részek nikkelmentesek, delfinkapoccsal zárható össze így a visszapillantó tükörhöz könnnyen felhelyezhetőek.

Védelmező baby rózsafüzér, amulett. Ki vigyázhatna jobban egy pici babára, mint Mária és az angyalok. Kisfiúnak és kislánynak is készül. 1 tizedes rózsafüzér, angyalkával, Az amulettek 8 mm-es ásványból vagy tekla gyöngyből készülnek, a fém részek nikkelmentesek. Kiváló ajándék keresztelőre, vagy ha újszülött babalátogatóba mész.

Árak:

  • teljes 5-szörös rózsafüzér ásvány gyöngyből 6.800 Ft
  • teljes 5-szörös rózsafüzér akril gyöngyből 4.500 Ft
  • Teljes 5-szörös rózsafüzér névvel 4.000 Ft
  • 10 szemes autós rózsafüzér/védelmező amulett ásvány gyöngyből 3.500 Ft
  • 10 szemes autós rózsafüzér/védelmező amulett akril gyöngyből 2.500 Ft
 
Chat  
Support Online
+